Sexgungor

Det finns 3 produkter.

Med sexgungor kan du ha sex på nya sätt med din partner, och helt nya, tyngdlös positioner. På Lustbird hittar du ett stort urval av kvalitets sexgungor, en del kan monteras i taket, andra kan hängas på en dörr. Med en sexgunga kan ni utföra alla dina fantasier och sätta extra färg och spänning till ditt sexliv.

Visar 1 - 3 av 3 produkter
 • Bad Kitty Sexgunga
  530298

  Utnyttja varje möjlig position med Bad Kitty Sexgunga. Tillverkad av industriell kvalitets stål och starka stödband, denna sexgunga är designad till att hänga från taket och är fullt justerbar för natt efter natt av vilda utforskningar.

  kr 1.499,00
 • Fetish Fantasy Bondage Sexgunga
  PD2125-19

  Med denna Fetish Fantasy Bondage sexgunga är svåra sexuella positioner inte längre bara för idrotts- och sexuellt begåvad. Nu kan alla par utför de svåraste, mest stimulerande, sexuella positioner.

  kr 1.635,00
 • Fetish Fantasy Door Sexgunga
  PD2185-00

  Önsker du dig en sexgunga, men har inte plats till den, så kan denna sexgunga vara något för dig, den är med remmar som sätts upp över dörren, stänga dörren och du är nu redo till att leke. Fullt justerbar för att säkra komfort, och så kan den anpassas till flera olika lägen.

  kr 479,00