Intim Rakning

Det finns 7 produkter.

Intim rakning är lika utbredd som raka benen och armhålorna. När du är naken där nere, har det också vissa plussidan, du kommer faktiskt att vara mer känsliga för stimulering - de flesta vill njuta av synen när du är rakat. Oavsett om du gör det själv eller göra det som en del av förspelet eller du får din partner till att göra det, måste det sk...

Intim rakning är lika utbredd som raka benen och armhålorna. När du är naken där nere, har det också vissa plussidan, du kommer faktiskt att vara mer känsliga för stimulering - de flesta vill njuta av synen när du är rakat. Oavsett om du gör det själv eller göra det som en del av förspelet eller du får din partner till att göra det, måste det ske långsamt så att du inte beskader den känsliga huden.

Innan du börjar att raka och trimma din könshår, är det viktigt att du tar ett varmt bad eller dusch för att mjuka hårende, detta gör att de är lättare att ta bort. När du är färdiga med din rakning, är det viktigt att du använder en gel eller lotion, men vara noga med att inte få något i slidan.

Mindre
Mer
Visar 1 - 7 av 7 produkter