Sex behöva inte bara ske i sängen! Ett bra sätt att fräscha upp ditt sexliv är att upptäcka nya platser att ha sex tillsammans. Inte alla fungerar lika bra, men prova själv. I värsta fall får du ett gott skratt!

En stol
Hitta en stabil stol och utforsk nya positioner tillsammans. Fördelen av en stol är att den ofta är högre än sängen, det kan ge några intressanta positioner.

En byrå
En byrå har ofta en bra höjd till att utforska nya positioner! Hon kan sitta på byrå med ryggen mot väggen eller stå på golvet och luta sig mot byrå. Men se till att den är skruvad säkert samman!

I duschen
En lång dusch tillsammans är det perfekta sätt att börja dagen. Börja med att tvål varandra in, och fortsätta med ett blowjob! Ta henne bakifrån medan vatten rinner ner över er, och njut den ångande värm. Kom ihåg silikon glidmedel!

I badkaret
Ta tvål i vattnet och koppla av i badkaret medan i använda händerna. Kom ihåg silikon glidmedel och använd sexleksaker som är vattentät!

På frysen eller tvättmaskinen
Lyft henne upp på frysen eller tvättmaskinen, medan du står på golvet. Alternativt, kan i båda stå på golvet medan hon lutar sig framöver och stöder sig mot kanten. Starta tvättmaskinen, detta ger extra vackra vibrationer!

I bilen
Ta ett extra stopp på en rastplats på vägen hem, eller gå i garagen tillsammans. Bilen kan vara ett riktigt bra ställe att ha sex.

Upp mot fönstret eller väggen
Träna dina muskler genom att ha sex mot väggen! Och om du är i det fräcka hörn kan i göra det framför fönstret. Men se till att dina grannar inte kan se vad i gör, det kan ge några pinsamma upplevelser.

På köksbordet
Ta en paus i matlagning, ta bort allt på köksbordet. Låt henne ligga eller sitta på toppen av köksbordet, medan du står på golvet.

På taket
Den något kuslig atmosfär på taket kan göra det ännu mer kittlande! Men se till att golvet är fast där i göra det.