Den hektiska vardag tar sin gång, och det är svårt att upprätthålla den kärleksfulla känsla i vardagen, för man är alltför upptagen. Ingen förtjänar en sådan situation, därför rekommenderar vi att skaffa dig en barnvakt, även om i inte skal på tur eller i staden - men bara vara er själv och odla varandra.

I vardagen är man fokuserad på jobbet och barn, och därmed vill där vara mindre fokus på din partner och sex. Det är därför det är viktigt att sätta sex på schemat. Ge varandra uppmärksamhet och gör saker tillsammans, berätta att i älska varandra och visa det. När du gör dessa små saker, vill den sexuell lust komma smygande av sig själv. Prata tillsammans om, vad gjorde för, för ofta kan lite nostalgi väcka din romantik igen. Nostalgi kan också vara nyckelordet när det kommer till den sexuella arena.

Här är 8 sexuella tips för vardagen

1. Kan i minns den tid, då i låg samman i soffan och kysste varandra försiktigt. Ta denna kärleksfull tid tilllbaka igen!

2. Ta kläderna av varandra, det är lättare att slappna av och man känner sig inte så självmedveten, om i tar kläderna av varandra i stället för sig själv.

3. Tänd ljuset, för att stänga ljuset är för sissies! Titta på varandra och berätta för varandra, att i älskar hva i ser. Visa det med kroppsspråk, säg det med kyssar, ord och smekningar.

4. Var spontan som tidigare, tillsätt lite kreativitet som tar dig tillbaka till den tid då i var nyförälskade, genom att prioritera lite annorlunda.

5. Låt närheten komma i fokus, låt dina känslor komma upp när du har sex och låt detta betyda något igen.

6. Experimenter med tiden, i vardagen kan det ofta vara en lite halvhjärtat affär, men du behöver spendera mer tid på det. Men hör till dem som saknar det impulsiva, försök att återinföra det igen. Hur om att försöka att ha sex i bilen!

7. Det är viktigt att fokusera på förspel, använd längre tid på det, så vill du ofta vara ännu mer påslagen än du någonsin trodde var möjligt. Du kan också använda sexleksaker för förspel för att göra det ännu mer lockande, där finns mycket olika sexleksaker för både honom och henne som kan krydda upp ditt sexliv.

8. Använd kondom för att ha sex med kondom på kan vara lite kul, vilket ger dig möjlighet för att ha sex på ett annat sätt.