Nu är sommaren här med sol, hav och nakna kroppar. Här är några tips för män med ljus i ögonen och sand mellan tårna.

Nio av tio kvinnor är öppna för att bli kontaktad på stranden. Detta kan förklara varför sju av tio har haft en sommar flirt. Vi har samlat sju goda råd för dem som vill använda stranden till att söka efter en sommar flirt.

1. Om där finns en liten kulle på stranden, sätta dig där, så att du kan ses. Använd en enfärgad handduk. Kroppsspråk expert Marc Salem tror kvinnor omedvetet associerar ränder och mönster med små barn.

2. Ta solkräm, sportutrustning, vandmadrasse, kylväska för vattenflaskor och skugga med.

3. Att komma nytvättade och kammade till stranden kan vara kontraproduktivt. För många kvinnor utstrålar det osäkerhet och desperation. Du behöver inte vara berörd om det har varit en hel del öl och fotboll på TV i sommar. I en undersökning, visade det att 68% av de tillfrågade kvinnor, att självförtroende var viktigare än en vältränad kropp.

4. De flesta flickor vill vara i fred när de sola sig. Det är bättre att ta kontakt när i ståar i rad vid en iskiosk.

5. En neon färgade g-string innebär att hon är desperat efter uppmärksamhet.

6. Beröm hennes figur, åtta av tio kvinnor säger att de sätter pris på att få ett komplimang om deras kropp. Men inte vara alltför specifik.

7. Flickor är sällan på stranden ensam. Gå till en trio, tre är tillräckligt, för att de inte känner sig hotade när du tar kontakt, och när de är 3 flickor tillsammans, är de också mer öppna för dig.

Bra sommar!