Säker betalning

Det är viktigt att du känner dig trygg när du handlar online hos Lustbird.se. Därför använder vi oss endast av de säkraste betalningssystemen.

Kreditkort

Vi godkänner följande kreditkort, VISA, Mastercard, Maestro, Visa Elevtron och American Express. Om du väljer att betala med kreditkort, kommer pengarna först dras från ditt kort när vi har skickat leveransen.

Då får du även ett kvitto skickat till din e-post. Du behöver inte betala några kortavgifter eller andra avgifter när du handlar hos Lustbird.se.

Säker betalning med kreditkort

Det är fullständigt säkert att betala med kreditkort hos Lustbird.se. Transaktionerna görs via en säker nätbaserad SSL-anslutning (Secure Socket Layer).

SSL-anslutningen ser till att ingen kan komma åt de kortuppgifter som används vid betalning hos Lustbird.se

Överföringen är godkänd av PayPal, vilka är en av de ledande företagen när de gäller godkännande av internationella korttransaktioner.

Själva transmissionen har godkänts av PayPal, som säkrar dig mest möjligt.

När du använder ditt kreditkort på internet, kan du få tillbaka dina pengar om du kan bevisa att :

- du inte har fått de varor du beställt.
- ditt kort har missbrukats.
- en felaktig summa pengar har dragits från ditt konto utan ditt godkännande.
- du ångrat ditt köp innan du mottagit din leverans, d.v.s. vägrat ta emot ditt paket eller underlåtit att hämta ut det på posten.

Du kan få tillbaka dina pengar genom att kontakta den som utfärdat ditt kreditkort, vilket vanligtvis är din bank.

Banken är skyldig att, utan frågor, återbetala dina pengar till det konto som är kopplat till ditt kort. Vårt system är uppbyggt på ett sådant sätt att det är omöjligt för oss att dra en större summa från ditt betalkort än det belopp du har godkänt.

Diskret betalning

Texten på ditt kontoutdrag kommer ange att betalning gjorts till "Dreams Trading" när du betalar med ditt kreditkort.


Kategorier